Cosmote move, telefonul "Angry Birds" cu preț ce pornește de la 1 RON

6.805 ori
<b>Cosmote move, telefonul "Angry Birds" cu preț ce pornește de la 1 RON</b>Cosmote România vine în întâmpinarea celor care adoră să se joace pe telefonul mobil, cu un terminal ieftin și atractiv. Este vorba despre Cosmote move, model ce rulează Android 2.2 Froyo și vine cu un preț de pornire de 1 RON cu abonament...

Cosmote România vine în întâmpinarea celor care adoră să se joace pe telefonul mobil, cu un terminal ieftin și atractiv. Este vorba despre Cosmote move, model ce rulează Android 2.2 Froyo și vine cu un preț de pornire de 1 RON cu abonament Cosmote Enjoy.

Abonamentul Enjoy se aplică pe 24 de luni în cazul prețului de 1 RON și oferă clienților 150 de minute naționale pe lună, 700 de minute și SMS-uri în rețea și 500 MB trafic de date, toate cu 17.1 euro pe lună. Puteți achiziționa telefonul Cosmote move și la liber, la prețul de 499 RON (TVA inclus). Acest model vine cu un ecran TFT capacitiv de 2.8 inchi, suport pentru conectivitate EDGE și HSDPA (viteza de descărcare de până la 7.2 Mbps), Bluetooth și WiFi.

Pe noul move veți putea instala mii de aplicații, printre care și faimosul Angry Birds, ce poate fi descărcat prin accesarea unui link dedicat din portalul web'n'walk. în plus, aveți și conținuturi asociate acestui faimos joc, precum tonuri de apel, imagini de fundal și altele. Cosmote move este disponibil în variante de culoare albă sau neagră, iar ecranul său suportă o rezoluție de 320 x 240 pixeli.

Memoria internă a acestui nou produs este de 150 de MB, dar beneficiați și de slot pentru memorie externă de până la 32 GB. în partea din spate a telefonului se află și o cameră de 2 megapixeli, cu suport pentru captura video, iar terminalul vine și cu GPS, accelerometru, busola digitală.

Cosmote move, telefonul "Angry Birds" cu preț ce pornește de la 1 RON

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×