HTC ChaCha se lansează prin Orange marți 28 iunie intr-un eveniment special!

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.680 ori
<b>HTC ChaCha se lansează prin Orange marți 28 iunie intr-un eveniment special!</b>Dacă v-am făcut curioși cu preview-ul lui HTC ChaCha, de la Orange Concept Store, ei bine aflați că vom participa și la lansarea oficială a terminalului, care va avea loc în data de 28 iunie. Acest prim "Facebook Phone" din România va debuta la...

Dacă v-am făcut curioși cu preview-ul lui HTC ChaCha, de la Orange Concept Store, ei bine aflați că vom participa și la lansarea oficială a terminalului, care va avea loc în data de 28 iunie. Acest prim "Facebook Phone" din România va debuta la în București, la ora 11:00.

Vă reamintim că HTC ChaCha va putea fi găsit la Orange România la prețul de 49 de euro cu abonament Pantera 20. Terminalul vine cu Android 2.3 Gingerbread cu interfața HTC Sense, procesor de 800 MHz, camera de 5 megapixeli și un buton dedicat Facebook, util pentru a posta actualizări de status pe serviciul de socializare, dar și melodii și fotografii.

Puteti testa terminalul la Orange Concept Store din Bucuresti in aceste zile, daca doriti sa vedeti cum a evoluat Facebook-ul pe mobil, iar de saptamana viitoare puteti chiar achizitiona acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×