Sony Ericsson prezintă 3 noi telefoane: Xperia Ray, Xperia active și txt

4.257 ori
<b>Sony Ericsson prezintă 3 noi telefoane: Xperia Ray, Xperia active și txt</b>în cadrul showului CommunicAsia 2011 din Singapore, Sony Ericsson a prezentat astăzi 3 noi modele de telefoane moble: Sony Ericsson Xperia Ray, Xperia active și txt. Primul model prezent în imaginea de mai jos este Xperia Ray, cunoscut în prealabil...

în cadrul showului CommunicAsia 2011 din Singapore, Sony Ericsson a prezentat astăzi 3 noi modele de telefoane moble: Sony Ericsson Xperia Ray, Xperia active și txt. Primul model prezent în imaginea de mai jos este Xperia Ray, cunoscut în prealabil sub numele de cod Urushi.

Avem de-a face cu un smartphone slim, cu grosime de 9.4 mm și greutate de 100 de grame. Iată cum arată lista de specificații a acestui nou venit:

  • Display: 3.3 inchi, BRAVIA, rezoluție FWVGA (854 x 480 pixeli)
  • Camera: 8.1 megapixeli, autofocus, senzor Exmor R, captura 720p video
  • Memorie: 300 MB internă, slot microSD (până la 32 GB)
  • Conectivitate: dual band/ tri band 3G/HSPA, quad band GSM/GPRS/EDGE, WiFi, Bluetooth, GPS

Telefonul va sosi pe piața în trimestrul 3 în variante de culoare neagră, aurie, albă și roz. Prețul sau este necunoscut. în imaginea următoare îl puteți admira pe Xperia active, un model pentru utilizatorii sportivi, rezistent la apă și praf.

Sony Ericsson Xperia active

Acest smartphone Android vine cu următoarele dotări:

  • CPU: Snapdragon, 1GHz
  • Display: 3 inch, Reality Display, Mobile Bravia Engine, 480 x 320 pixeli
  • Camera: 5 megapixeli, bliț LED, captura video 720p
  • Memorie: 320 MB internă, slot microSD (card de 2 GB la pachet)
  • Conectivitate: WiFi N, DLNA, quad band GSM, triband HSPA, GPS, Bluetooth
  • Alte dotări: radio FM cu RDS, busola digitală

Xperia active rulează Android 2.3 Gingerbread și va veni cu aplicații sport preinstalate, cum sunt cele ce monitorizează pulsul. Cu acest telefon puteți înota timp de o jumătate de ora la o adâncime de un metru și puteți chiar utiliza touchscreen-ul cu mâinile ude. Terminalul va debuta în trimestrul 3 la un preț neanunțat încă.

Sony Ericsson txt

Sony Ericsson txt poate fi admirat în imaginea de mai sus, fiind la rândul său prezentat astăzi la CommunicAsia. Terminalul vine cu un display non-touch de 2.6 inchi, o tastatură full QWERTY fizică, un buton shortcut pentru SMS instant și o aplicație Friends, care afișează actualizările de statusuri în serviciile de socializare pentru 5 prieteni. și acest model va sosi tot în trimestrul 3 la un preț necunoscut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×