Cosmote România aduce În țară 6 smartphone-uri de top de la MWC 2011, printre care și Nokia E7 și Samsung Galaxy S II

4.760 ori
<b>Cosmote România aduce În țară 6 smartphone-uri de top de la MWC 2011, printre care și Nokia E7 și Samsung Galaxy S II</b>Unul dintre cele mai așteptate modele Nokia, E7 și cel mai subțire smartphone din lume (cel puțin cu o lună în urmă), Samsung Galaxy S II sunt doar două dintre noile modele pe care Cosmote România ni le pregătește pentru perioada următoare....

Unul dintre cele mai așteptate modele Nokia, E7 și cel mai subțire smartphone din lume (cel puțin cu o lună în urmă), Samsung Galaxy S II sunt doar două dintre noile modele pe care Cosmote România ni le pregătește pentru perioada următoare. Operatorul a anunțat astăzi nu mai puțin de 6 modele de terminale atractive, care vor sosi în portofoliul său în curând.

Pe acestea le-ați văzut în acțiune în Barcelona, unde am fost prezenți la MWC 2011, testând telefoanele pe măsură ce erau anunțate. Lista de noi handseturi Cosmote include atât pe urmașul lui Galaxy S, cât și pe Nokia E7, Samsung Galaxy Mini, Sony Ericsson Xperia Neo, HTC Marvel și HTC Saga.

Xperia Neo este un atractiv telefon cu Android 2.3 la bord și bazat pe tehnologia Mobile Bravia, care îi va permite să afișeze imagini excelente pe ecranul Reality Display, cu diagonală de 3.7 inch și rezoluție de 854 x 480 pixeli. Dotările sale includ și o cameră de 8 megapixeli cu zoom digital de 2.46x, plus slot pentru carduri de memorie de până la 32GB și cele mai populare tipuri de conectivitate.

Sony Ericsson Xperia Neo

Trecem la nou-venitul Nokia E7, un smartphone cu ecran de 4 inch, tastatură glisantă QWERTY și o excelentă cameră de 8 megapixeli. Ecranul lui E7 suportă o rezoluție de 640 x 360 pixeli, iar terminalul rulează Symbian^3, pe care l-am văzut deja în acțiune pe Nokia N8.

Samsung i9100 Galaxy S II ne-a impresionat cel mai mult la MWC 2011, prin grosimea sa de doar 8.49 mm, ecranul multitouch de 4.3 inch, protejat de un start Gorilla Glass, plus 1GB RAM și 16GB memorie internă. Telefonul vine cu o cameră de 8 megapixeli, rulează Android 2.3 Gingerbread iar atuul său principal este procesorul dual core.

Samsung Galaxy Mini este destinat fanilor Samsung care caută dotări din segmentul mid-end. Terminalul rulează Android 2.2, vine cu un ecran de 3.14 inch. Galaxy Mini cântărește doar 105 grame și vine cu suport pentru majoritatea tipurilor de conectivitate necesare: HSDPA, WiFi, Bluetooth, USB. Camera sa de 3 megapixeli suportă geotagging și capura video QVGA la 15 fps.

și HTC are două prezențe în această înnoire de portofoliu Cosmote: modelele Saga și Marvel. Primul rulează Android 2.1 OS, suportă GPRS/EDGE și WiFi, iar specificațiile sale includ o cameră de 5 megapixeli, busolă digitală, senzor de proximitate și un ecran touch de 3.7 inch.

Modelul Marvel rulează același OS, folosește o cameră cu aceeasi rezoluție și un ecran TFT de dimensiuni mai reduse, în vreme ce la capitolul conectivitate el stă foarte bine: 3G, GPRS, EDGE, WiFi, microUSB și Bluetooth.

Toate aceste smartphone-uri vor sosi în magazinele Cosmote și Germanos în următorul trimestru!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×