Samsung Galaxy S actualizat la Android 2.3 În această lună, Galaxy 3 și 5 primesc Froyo În curând!

3.609 ori
<b>Samsung Galaxy S actualizat la Android 2.3 În această lună, Galaxy 3 și 5 primesc Froyo În curând!</b>Samsung Mobile România are vești bune pentru posesorii de handseturi din seria Galaxy, conform paginii sale oficiale Facebook. Ei bine, se pare că actualizarea la Android 2.3 aka Gingerbread va sosi până la sfârșitul lunii pe celebrul Galaxy S. Ce...

Samsung Mobile România are vești bune pentru posesorii de handseturi din seria Galaxy, conform paginii sale oficiale Facebook. Ei bine, se pare că actualizarea la Android 2.3 aka Gingerbread va sosi până la sfârșitul lunii pe celebrul Galaxy S. Ce alte modele mai primesc update-uri aflați mai jos.

Același cont Facebook menționează și că până pe 20 martie, Samsung Galaxy S va primi actualizarea la Android 2.2.1, urmată apoi de Gingerbread până la sfârșitul lunii. Modelele Samsung Galaxy I5500 Galaxy 5 și Samsung I5800 Galaxy 3 sunt de asemenea programate pentru actualizări, dar de această dată la Froyo (Android 2.2).

Galaxy 5 își va primi noul software în această săptămână (intervalul 14 - 20 martie), în vreme ce Galaxy 3 va beneficia de Froyo către finalul lunii martie. Având în vedere faptul că Galaxy S a fost telefonul aflat pe locul 2 în preferințele cititorilor Mobilissimo.ro în 2010, suntem siguri că așteptați cu nerăbdare actualizarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×