Cosmote România extinde rețeaua sa 4G, Își dezvoltă infrastructura pregătindu-se de trecerea la T-Mobile

1.695 ori
<b>Cosmote România extinde rețeaua sa 4G, Își dezvoltă infrastructura pregătindu-se de trecerea la T-Mobile</b>începând cu data de 6 aprilie vor intra în vigoare licențele în noul spectru, iar Cosmote România anunță azi că își dezvoltă infrastructura pentru a veni în întâmpinarea publicului. Astfel, ei vor acoperi 90% din teritoriu și populația...

începând cu data de 6 aprilie vor intra în vigoare licențele în noul spectru, iar Cosmote România anunță azi că își dezvoltă infrastructura pentru a veni în întâmpinarea publicului. Astfel, ei vor acoperi 90% din teritoriu și populația din Bucuresti, dar și din alte 19 orașe.

Vor beneficia de 4G via Cosmote aproximativ 40% din locuitorii mediului urban. Aceste evoluții sunt menite să ne pregătească pentru trecerea la T-Mobile, Cosmote urmând a-și schimba numele din toamnă. Noul spectru oferă viteze de descărcare de până la 150 Mbps și viteze de încărcare de până la 50 Mbps.

Rețeaua are o capacitate de 300 Mbps, dar acest aspect este în teste deocamdată și reprezintă următorul pas al evoluției 4G pe viitor. în paralel cu această dezvoltare, Romtelecom oferă o acoperire masivă bazată pe fibră și conexiuni cu viteze de până la 1 Gbps. Până la finalul anului Cosmote are intenția de a dubla acoperirea 4G din prezent, iar în 2015 vor crește investițiile în această zonă și se va dezvolta conceptul de 4G+.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×