COSMOTE România Îți aduce Twitter prin SMS

Autor:  | Publicat în:  Comunicate de Presa 1.502 ori
<b>COSMOTE România Îți aduce Twitter prin SMS</b>Comunicat de presă: COSMOTE România îți aduce Twitter prin SMS București, 6 ianuarie 2011 - COSMOTE România are plăcerea de a anunța că începând de astăzi, clienții COSMOTE au posibilitatea de a primi notificări prin SMS de la Twitter,...

Comunicat de presă:

COSMOTE România îți aduce Twitter prin SMS

București, 6 ianuarie 2011 - COSMOTE România are plăcerea de a anunța că începând de astăzi, clienții COSMOTE au posibilitatea de a primi notificări prin SMS de la Twitter, gratuit.
 
Twitter s-a transformat într-un mediu de comunicare relevant pentru utilizatorii COSMOTE, de aceea am decis să le ușurăm experiența abordării social media cu un produs de mesagerie care le oferă tuturor clienților posibilitatea de a primi alerte Twitter, gratuit. Deoarece utilizatorii români de Twitter sunt foarte influenți în domeniile lor de activitate, familiarizați cu tehnologiile și buni comunicatori, am lansat acest nou serviciu pentru a le completa experiența de utilizare a internetului pe mobil”, a declarat Gabriel Ioniță, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE România.
 
Practic, utilizatorii COSMOTE România vor fi astfel la curent cu Tweet-urile postate de cei pe care îi urmăresc, își vor putea seta intervalele de timp în care să primească alertele prin SMS și vor putea, de asemenea, trimite Tweet-uri cu ajutorul serviciului SMS sau să acceseze platforma de micro-blogging folosind serviciul web’n’walk sau traficul de date. De asemenea, utilizatorii vor putea primi notificări prin SMS și pentru Tweet-uri postate de pe anumite conturi de Twitter, preselectate.
 
Pentru a activa serviciul, utilizatorul trebuie să dețină un cont activ de Twitter sau să creeze unul cu ajutorul interacțiunii prin SMS. Sincronizarea cu contul Twitter va fi ințializată prin trimiterea unui text din cele listate de cont (de exemplu: START) la numărul scurt 89338, și apoi utilizatorul va primi un mesaj de confirmare. Odată activat serviciul, utilizatorul va putea să gestioneze conturile urmărite. Utilizatorul va putea, de asemenea, să activeze serviciul folosind website-ul Twitter.com.
 
Mai mult informații sunt disponibile pe www.cosmote.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×