Honeycomb (Android 3.0), clip În premieră cu noua versiune de OS (Video)

2.336 ori
<b>Honeycomb (Android 3.0), clip În premieră cu noua versiune de OS (Video)</b>Google ne face o surpriză plăcută chiar acum la debutul lui CES 2011, prezentându-ne felul în care va arăta Android 3.0 Honeycomb în clipul pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost postat pe pagina oficială YouTube a lui Android. &nbsp;...

Google ne face o surpriză plăcută chiar acum la debutul lui CES 2011, prezentându-ne felul în care va arăta Android 3.0 Honeycomb în clipul pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost postat pe pagina oficială YouTube a lui Android.

Dacă până acum am văzut frânturi de screenshot-uri ale OS-ului și câteva imagini cu media player-ul său în stadiu nefinisat, ei bine a venit momentul să aruncăm o privire asupra viitorului platformei Android. Dacă Froyo (Android 2.2) a fost creat special pentru smartphone-uri, ei bine Android 3.0 aka Honeycomb va fi destinat în totalitate tabletelor.

Deja cunoaștem cel puțin un model care va rula acest OS, Motorola Xoom, un terminal cu procesor dual core Nvidia Tegra 2. Observați cât de bine arată Google Talk în acest context și în ce mod atractiv se realizează multitasking-ul și experiența de playback media. Sperăm să vedem și experiențe hands-on cu acest OS cât de curând, cel mai probabil la CES!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×