Cosmote România propune un nou abonament cu apeluri și SMS nelimitate plus 2 GB trafic

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.238 ori
<b>Cosmote România propune un nou abonament cu apeluri și SMS nelimitate plus 2 GB trafic</b>După ce acum câteva ore aflam că cei de la RDS&RCS lansează pe piață un abonament nelimitat pentru doar 10 euro pe lună, iată că și Cosmote România are o ofertă foarte tentantă pentru viitorii abonați. Astfel, Cosmote oferă pe lângă...

După ce acum câteva oreaflam că cei de la RDS&RCS lansează pe piață un abonament nelimitat pentru doar 10 euro pe lună, iată că și Cosmote România are o ofertă foarte tentantă pentru viitorii abonați. Astfel, Cosmote oferă pe lângă minute nelimitate și SMS-uri nelimitate, totul pentru doar 15 euro taxă lunară.

în același preț intră și 2 GB trafic de date și asta în vreme ce la Vodafone cel mai ieftin abonament cu apeluri și SMS-uri nelimitate costă 25 de euro pe lună, iar la Orange 31 de euro pe lună. Tariful de 15 euro se menține pe întreaga durată a contractului dacă abonamentul este achiziționat la pachet cu un telefon cu preț subvenționat.

Dacă veți cumpăra doar cartela SIM și nu și telefon, atunci veți beneficia de un tarif de 12.4 euro pe lună timp de 7 sau 14 luni, în funcție de durata contractului, de 1 sau 2 ani. în restul perioadei veți avea tariful de 15 euro pe lună.

Abonamentul pe care îl menționam aici este Cosmote Free L, iar el include cei 2 GB trafic cu viteza de 75 Mbps, apoi 64 Kbps la depășire și primiți și acces 4G gratuit. Acest plan tarifar se poate dovedi a fi soluția ideală pentru cei care doresc să primească la pachet și sms-uri nelimitate spre deosebire de proaspătul lansat Digi Mobil Optim Nelimitat al celor de la RCS&RDS care se rezumă doar la minute și trafic de date nelimitat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×