BlackBerry 10.3 OS Își face apariția Într-o experiență hands on (Video)

1.194 ori
<b>BlackBerry 10.3 OS Își face apariția Într-o experiență hands on (Video)</b>Cu câteva săptămâni în urmă a scăpat pe web o versiune de BlackBerry 10.3 OS, iar acum avem șansa de a vedea noua versiune în acțiune în clipul hands on de mai jos. La prima scăpare am observat prezența unui asistent vocal, dar și a unui UI...

Cu câteva săptămâni în urmă a scăpat pe web o versiune de BlackBerry 10.3 OS, iar acum avem șansa de a vedea noua versiune în acțiune în clipul hands on de mai jos. La prima scăpare am observat prezența unui asistent vocal, dar și a unui UI mai curat.

Pentru a realiza un hands on, acest release a fost instalat pe un BlackBerry Z10, iar schimbările față de versiunea precedentă par a fi destul de mari. Acesta nu e un build oficial, iar BB 10.3 nu a fost nici măcar anunțat. Gradienții din spatele iconurilor au fost înlocuiți de o ușoară umbra care oferă o senzație de adâncime iconurilor.

Acum interfața este mai plată și mai minimalista, cu mai puțini gradienți. Controlul vocal este mai interactiv, iar tastatura adopta și ea un design minimalist. Noi opțiuni ale camerei sunt și ele incluse, precum un timer nou, mod panorama, captura 720p la 30 și 60 FPS și o opțiune care sugerează automat modul HDR atunci când camera detectează că e cazul.

Asistentul vocal nu a primit încă un nume și nici funcțiile sale nu au fost detaliate. Așteptăm acum o lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×