Costteleeee!! .ro, informeaza-ma despre abonamentul ideal

2.197 ori
<b>Costteleeee!! .ro, informeaza-ma despre abonamentul ideal</b>Printr-o alegere total neinspirata de nume, ANC va lansa un serviciu ce permite alegerea celei mai bune oferte de telefonie mobila de pe piata, in functie de preferintele noastre la capitolul minute vorbite, SMS-uri trimise sau utilizarea Internetului....

Printr-o alegere total neinspirata de nume, ANC va lansa un serviciu ce permite alegerea celei mai bune oferte de telefonie mobila de pe piata, in functie de preferintele noastre la capitolul minute vorbite, SMS-uri trimise sau utilizarea Internetului. Numele serviciului? Costtel... punct ro.

Desi aminteste mai degraba de reclama la Unirea cu Dorel, serviciul va fi disponibil prin intermediul unui portal, iar operatorii vor fi obligati de acum incolo se ne informeze mai bine in legatura cu taxarea. Astfel se urmareste eliminarea unor probleme gen lipsa copiei contractului la realizarea abonamentului, sau primirea de solutii diferite dupa apelarea serviciului de relatii cu clientii, eventual prelungirea automata a abonamentului si penalizarea utilizatorului la reziliere, fara ca abonatul sa stie.

Intrebarea ramane: "la ce operator sa imi fac abonament?". Puteti apela la serviciile similare MobiMe, sau asteptati-l pe "Costel", care ne va informa in legatura cu numarul de minute de care avem nevoie si alte oferte, care se potrivesc perfect cu preferintele si stilul nostru de viata.

Sursa: Stirileprotv.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×