Windows Mobile 7, lansat in aprilie 2010?

940 ori
<b>Windows Mobile 7, lansat in aprilie 2010?</b>Lupta se intensifica pe piata sistemelor de operare mobile, pe masura ca Microsoft pierde teren in fata celor de la Apple sau in comparatie cu Google Android. Se va schimba oare situatia odata cu lansarea lui Windows Mobile 7? Versiunea 6.5 ar putea aduce...

Lupta se intensifica pe piata sistemelor de operare mobile, pe masura ca Microsoft pierde teren in fata celor de la Apple sau in comparatie cu Google Android. Se va schimba oare situatia odata cu lansarea lui Windows Mobile 7?

Versiunea 6.5 ar putea aduce deja cateva modificari, dar pana acum screenshoturile si parerile expertilor confirma o parere generala negativa in legatura cu noul OS. Windows Mobile 7 va fi cu siguranta la fel de revolutionar la nivel de software, cum a fost Microsoft Surface la nivel de hardware, dar oare cat mai avem de asteptat pana la lansarea sa?

Zvonurile afirma ca Windows Mobile 7 va sosi in luna noiembrie a acestui an, cel putin pentru testeri, iar lansarea oficiala va avea loc in luna aprilie a anului viitor. In ce priveste Windows Mobile 6.5, el va fi disponibil din luna aprilie a acestui an, iar primele terminale bazate pe acest OS vor fi puse in vanzare din septembrie 2009.

Sursa: Uberphones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×