Crăciun În fiecare zi, cu premii de la Vodafone: laptopuri, smartphone-uri și tablete

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.506 ori
<b>Crăciun În fiecare zi, cu premii de la Vodafone: laptopuri, smartphone-uri și tablete</b>Vodafone a lansat campania promoțională "Crăciun cu MyVodafone", care permite posesorilor de conturi MyVodafone să câștige zilnic premii speciale. Aflăm de pe Twitter că acestea includ laptopuri Toshiba Satellite, telefoane LG Optimus 7, HTC...

Vodafone a lansat campania promoțională "Crăciun cu MyVodafone", care permite posesorilor de conturi MyVodafone să câștige zilnic premii speciale. Aflăm de pe Twitter că acestea includ laptopuri Toshiba Satellite, telefoane LG Optimus 7, HTC Desire Z, iPhone și tableturi Dell Streak, printre altele.

Campania se desfășoară între 6 decembrie 2010 și 24 decembrie 2010, doar pe teritoriul României și la promoții pot participa vizitatorii site-ului www.vodafone.ro care își crează un cont MyVodafone. Pentru a câștiga trebuie să răspundeți corect la 5 întrebări zilnice cu privire la produsele și serviciile www.vodafone.ro, urmând apoi să participați la tombola pentru primul zilnic.

întrebările sunt afișate pe site, iar răspunsurile se vor da interactiv, după logarea în cont, în cadrul paginii www.vodafone.ro/concurs-iarna. Câștigătorii vor fi extrași în termen de 5 zile de la finalizarea concursului zilnic. Mai multe detalii și regulamentul promoției aflați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×