LG copiază Samsung? Smartphone-ul dual core Star, modificat astfel Încât să imite Galaxy S

2.083 ori
<b>LG copiază Samsung? Smartphone-ul dual core Star, modificat astfel Încât să imite Galaxy S</b>Inițial am fost surprinși de prototipul de smartphone dual core Tegra 2 LG Star, dar acum suntem dezamăgiți să aflăm că el a fost modificat pentru a fi mai atractiv pe piața coreeană. Tocmai am aflat că handsetul urmează să fie lansat în...

Inițial am fost surprinși de prototipul de smartphone dual core Tegra 2 LG Star, dar acum suntem dezamăgiți să aflăm că el a fost modificat pentru a fi mai atractiv pe piața coreeană. Tocmai am aflat că handsetul urmează să fie lansat în curând în Coreea de Sud prin operatorul SK Telecom, cu un design puțin diferit de cel al prototipului.

Aparent, modificările îl apropie ca look de Samsung Galaxy S, unul dintre cele mai bine vândute telefoane ale anului. Acest lucru nu îl spunem doar noi, căci puteți observa asemănările privind imaginile incluse în acest articol. în primul rând carcasa din plastic a terminalului va duce imediat la o astfel de concluzie și apoi și butoanele frontale ale terminalului confirma bănuiala că Star este un "văr" vitreg al lui Galaxy S.

Mai ciudat e faptul că telefonul nu poartă branding Google, dar măcar specificațiile au rămas neschimbate: camera de 8MP cu bliț LED, port HDMI, procesor Tegra 2 și OS Android 2.2/2.3.

LG copiază Samsung? Smartphone-ul dual core Star, modificat astfel Încât să imite Galaxy S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×