Android 2.3 (Gingerbread) deja pe HTC Wildfire, printr-o portare În premieră (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 2.035 ori

Cei de la Fandroid.ro au dat lovitura reușind să instaleze Android 2.3 pe HTC Wildfire, la doar o zi după lansarea noului OS. Avem de-a face cu o versiune alpha a lui Gingerbread, iar portarea este destul de reușită în acest moment, după cum...

Cei de laFandroid.roau dat lovitura reușind să instalezeAndroid 2.3peHTC Wildfire, la doar o zi după lansarea noului OS. Avem de-a face cu o versiune alpha a lui Gingerbread, iar portarea este destul de reușită în acest moment, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

Evident, există și neajunsuri și probleme cu lag-ul, iar în acest moment funcționează doar apelarea și SMS-urile pe Wildfire. Internetul nu funcționează, după cum nu veți putea folosi nici senzorii sau GPS-ul. Aceasta este o portare a emulatorului din SDK, iar deocamdată Google nu a oferit dezvoltatorilor codul sursă al lui Gingerbread via AOSP, dar acesta va sosi în curând, sperăm.

E o veste bună să aflăm că Android 2.3 rulează pe Wildfire, mai ales că handsetul este o opțiune serioasă pentru perioada Crăciunului, mai ales pentru cei care doresc să achiziționeze un handset performant cu touchscreen la un preț rezonabil. Tastatura cea nouă din Android 2.3 este o surpriză plăcută, după cum sunt și noile efecte vizuale la scroll.

Mai multe descoperiri din sânul lui Gingerbread în următoarele zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×