Android 2.3 (Gingerbread) deja pe HTC Wildfire, printr-o portare În premieră (Video)

2.061 ori

Cei de la Fandroid.ro au dat lovitura reușind să instaleze Android 2.3 pe HTC Wildfire, la doar o zi după lansarea noului OS. Avem de-a face cu o versiune alpha a lui Gingerbread, iar portarea este destul de reușită în acest moment, după cum...

Cei de laFandroid.roau dat lovitura reușind să instalezeAndroid 2.3peHTC Wildfire, la doar o zi după lansarea noului OS. Avem de-a face cu o versiune alpha a lui Gingerbread, iar portarea este destul de reușită în acest moment, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

Evident, există și neajunsuri și probleme cu lag-ul, iar în acest moment funcționează doar apelarea și SMS-urile pe Wildfire. Internetul nu funcționează, după cum nu veți putea folosi nici senzorii sau GPS-ul. Aceasta este o portare a emulatorului din SDK, iar deocamdată Google nu a oferit dezvoltatorilor codul sursă al lui Gingerbread via AOSP, dar acesta va sosi în curând, sperăm.

E o veste bună să aflăm că Android 2.3 rulează pe Wildfire, mai ales că handsetul este o opțiune serioasă pentru perioada Crăciunului, mai ales pentru cei care doresc să achiziționeze un handset performant cu touchscreen la un preț rezonabil. Tastatura cea nouă din Android 2.3 este o surpriză plăcută, după cum sunt și noile efecte vizuale la scroll.

Mai multe descoperiri din sânul lui Gingerbread în următoarele zile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×