Creative Zen V Plus primeste memorie de 16GB

Autor:  | Publicat în:  Creative 1.567 ori
<b>Creative Zen V Plus primeste memorie de 16GB</b>Media playerele portabile dotate cu memorie flash fac pasi mari la capitolul spatiu de stocare, apropiindu-se tot mai mult de capacitati comparabile cu cele ale unui hard. Creative Zen V Plus conduce aceasta ofensiva, modelul putand fi admirat in imaginea...

Media playerele portabile dotate cu memorie flash fac pasi mari la capitolul spatiu de stocare, apropiindu-se tot mai mult de capacitati comparabile cu cele ale unui hard. Creative Zen V Plus conduce aceasta ofensiva, modelul putand fi admirat in imaginea urmatoare:

Media playerul ofera un spatiu de stocare de 16GB si este disponibil la pretul de doar 200 de dolari, in cazul in care gadgetul va parasi Singapore indreptandu-se spre Europa si SUA. Acest super Zen V Plus soseste intr-o model de culoare alb-pe-negru si pastreaza aceleasi specificatii tehnice ca si predecesorii sai, in afara de capacitatea de stocare. Oare merita sa achizitionati gadgetul daca detineti deja un Zen V Plus de 4GB?

Intr-o era in care Sony Ericsson lanseaza terminale mobile cu memorie interna de 9GB, Meizu M8 va iesi "la lumina" inm 2008 intr-o varianta de 16GB, iar iPhone va primi probabil si el un upgrade de memorie, un astfel de gadget nu este niciodata de ajuns. 200 de dolari pentru 16GB de muzica sau clipuri video suna destul de rezonabil, la un pret ce reprezinta jumatate din valoarea superdotatului Meizu M8 (varianta de 8GB).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×