BlackBerry Curve 8310 disponibil prin Vodafone

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.849 ori

Se pare ca includerea GPS-ului in terminalele BlackBerry a devenit un standard, iar la putin timp dupa prezentarea lui BlackBerry 8820, iata ca Vodafone si RIM sunt gata sa lanseze terminalul Curve 8310. Deocamdata este doar vorba despre o lansare in...

Se pare ca includerea GPS-ului in terminalele BlackBerry a devenit un standard, iar la putin timp dupa prezentarea lui BlackBerry 8820, iata ca Vodafone si RIM sunt gata sa lanseze terminalul Curve 8310. Deocamdata este doar vorba despre o lansare in Germania, urmand ca in curand telefonul sa poposeasca si in Romania, probabil tot prin Vodafone.

BlackBerry Curve 8310

Smartphone-ul include un modul GPS integrat si softul Vodafone Navigator, care ofera informatii in legatura cu traficul stradal si posibile obstacole de pe sosea. Navigator este un sistem off-board de navigatie, downloadandu-si informatia de la un server central, in timp ce planifica rutele ideale. BlackBerry Curve 8310, ca si predecesorul sau, BlackBerry Curve 8300, include o camera de 2 megapixeli (dotata cu flash LED), 64MB de memorie interna flash si un slot pentru carduri microSD.

Terminalul suporta conectivitate GPRS-EDGE si include un display de 65.000 de culori la rezolutie QVGA. Tot la capitolul conectivitatate, Curve suporta Bluetooth 2.0 cu A2DP si mini-USB. Ca si BlackBerry Curve 8300, modelul 8310 include o tastatura completa QWERTY, cu optiunea unei tastaturi QWERTZ pentru piata din Germania. Curve 8310 este disponibil acum prin Vodafone, in Germania la pretul de doar 99.9 euro. De mentionat este faptul ca primii 5000 de oameni care cumpara un BlackBerry Curve 8310 vor primi melodii de top in format MP3, preinstalate pe terminale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×