Creatorul jocurilor Quake si Doom va dezvolta titluri pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.373 ori
<b>Creatorul jocurilor Quake si Doom va dezvolta titluri pentru iPhone</b>Dupa zilele agitate care au urmat lansarea SDK-ului iPhone, iata ca apele s-au linistit si diverse companii, mai mari sau mai mici se inhama la initiative marete, care presupun dezvoltarea de softuri si aplicatii pentru terminalul anului 2007. Printre...

Dupa zilele agitate care au urmat lansarea SDK-ului iPhone, iata ca apele s-au linistit si diverse companii, mai mari sau mai mici se inhama la initiative marete, care presupun dezvoltarea de softuri si aplicatii pentru terminalul anului 2007. Printre acesti temerari se numara si John Carmack si compania sa, id, creatoarea seriilor Quake si Doom.

Dupa ce gamerii s-au luptat ca si OS X sa beneficieze de mai multe jocuri, iata ca un alt produs Apple devine compatibil cu hobby-ul gamerilor, iPhone-ul. John Carmack a anuntat ca id va fi incantat sa colaboreze pentru dezvoltarea platformei folosite pe iPhone si iPod Touch. In ciuda lipsei tastelor acestui handset, touchscreenul sau si interfata extrem de prietenoasa pot reprezenta alternative, chiar si pentru sistemul de control prezent pe un PSP.

Carmack apreciaza in special serviciul iTunes, ideal pentru distribuirea noilor jocuri, online, fara chinul campaniilor de marketing exagerate si al produselor ambalate. O includere pe iTunes a titlurilor dezvoltate de id inseamna o ocazie excelenta pentru creatorul de jocuri si Apple sa-si imparta profiturile si publicul, profitand unul de pe seama popularitatii celuilalt. Ramane de vazut daca si rivalii celor de la id se vor alatura "marii familii a SDK-ului iPhone".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×