Sony Ericsson, nesiguranta in relatiile cu un operator major din Japonia

1.198 ori
<b>Sony Ericsson, nesiguranta in relatiile cu un operator major din Japonia</b>In cazul in care ne-ati urmarit stirile, sunteti cu siguranta familiari cu numele operatorului japonez NTT DoCoMo, care permite publicului asiatic sa cumpere telefoane pe care noi, europenii vom pune mana peste luni sau chiar ani. Se pare ca relatiile...

In cazul in care ne-ati urmarit stirile, sunteti cu siguranta familiari cu numele operatorului japonez NTT DoCoMo, care permite publicului asiatic sa cumpere telefoane pe care noi, europenii vom pune mana peste luni sau chiar ani. Se pare ca relatiile dintre Sony Ericsson si NTT DoCoMo nu sunt chiar atat de calde, acum cand operatorul are probleme.

NTT DoCoMo are probleme in Japonia din cauza razboiului preturilor si a concurentei sale, ceea ce i-ar putea determina pe cei de la Sony Ericsson sa nu mai fabrice terminale pentru aceasta companie. Oficial, Sony Ericsson a declarat ca analizeaza relatiile sale cu NTT DoCoMo, fara a dea prea multe detalii. In schimb, cotidianul de afaceri Nikkei a anuntat ieri ca Sony Corp va inceta sa produca telefoane pentru NTT DoCoMo, concentrandu-se pe piata europeana si pe cea din SUA.

Publicatia continua dezvaluirile, mentionand si faptul ca noile modele Sony Ericsson prezentate in aceasta vara vor fi ultimele disponibile prin NTT DoCoMo. Nikkei da drept favorite pentru reorientarea producatorului seriei Walkman pietele din China, Europa si America de Nord, unde lupta se va da cu gigantul Nokia. Intre timp, reprezentantii Sony Ericsson au tinut sa precizeze ca nu vor dezamagi fanii autohtoni ai brandului, producand in continuare terminale pentru acestia. Vestile despre NTT DoCoMo si SE vin pe fondul renuntarii companiei Mitsubishi la industria mobila, dar si al vanzarii sectiunii mobile de la Sanyo catre Kyocera.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×