BBC isi relanseaza site-ul mobil

1.047 ori
<b>BBC isi relanseaza site-ul mobil</b>BBC a facut un important update site-ului sau mobil, incluzand numeroase elemente interactive, dar si mai multe continuturi, in comparatie cu versiunea anterioara. In cazul in care nu stiati, site-ul BBC in varianta mobila este cel mai vizitat din...

BBC a facut un important update site-ului sau mobil, incluzand numeroase elemente interactive, dar si mai multe continuturi, in comparatie cu versiunea anterioara.

In cazul in care nu stiati, site-ul BBC in varianta mobila este cel mai vizitat din categoria sa, cel putin in Marea Britanie, unde inregistreaza 2.7 milioane de vizitatori unici lunar. In bunul spirit englezesc, conservator, site-ul mobil pastreaza elemente specifice variantei standard a site-ului BBC, dar exista planuri de a introduce continuturi speciale plus o noua sectiune radio. De asemenea BBC s-a implicat recent intr-o initiativa care presupune utilizarea tehnologiei Bluetooth pe stadioane.

Acest serviciu va fi disponibil initial, timp de 4 saptamani, pe majoritatea terenurilor, iar fanii vor trimite mesajul text "FOOTBALL" la numarul 81010 pentru a primi un link catre site-ul fotbalistic BBC. Reclamele care promoveaza acest serviciu vor fi difuzate incepand cu saptamana viitoare. Se va ocupa oare vreodata TVR intr-o masura similara de fanii fotbalului romanesc? Serviciile de acest gen s-ar dovedi perfecte drept canale pentru advertiseri, mai ales daca avem in vedere popularitatea mult-asteptatului EURO 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×