Crează-ți propria aplicație pentru Android și Windows Phone 7 cu AppMakr

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 5.713 ori
<b>Crează-ți propria aplicație pentru Android și Windows Phone 7 cu AppMakr</b>AppMakr este un serviciu cunoscut pentru faptul că permite utilizatorilor săi să dezvolte aplicații pentru Apple iOS și iată că acum suportul a fost extins și la platformele Android și Windows Phone 7. Astfel, veți putea crea aplicații mobile...

AppMakr este un serviciu cunoscut pentru faptul că permite utilizatorilor săi să dezvolte aplicații pentru Apple iOS și iată că acum suportul a fost extins și la platformele Android și Windows Phone 7. Astfel, veți putea crea aplicații mobile multi-platform fără probleme.

Serviciul a dat deja rezultate bune, rezultând aplicații celebre, precum cea pentru blogul Perez Hilton, BBC, PBS, Harvard Business Review sau turneul de golf PGA. în total, peste 3500 de aplicații au fost create până acum și trebuie să menționăm că AppMakr se adresează chiar și celor fără experiență de programatori.

Softurile pot fi create în doar câteva minute, compilate și apoi încărcate în magazine online precum iTunes, Windows Phone Marketplace sau Android Market, fără vreo taxă extra. Deocamdată suportul Android și WP7 se află în fază beta, iar AppMakr.com invită utilizatorii să participe la beta testing. Lansarea versiunii finale a serviciului va avea loc în luna februarie.

Aflăm de asemenea de pe gadgetel.ro că folosind feed.nu putem crea o aplicație Android cu feed-ul unui blog, după cum chiar am făcut. Astfel, am creat o aplicație minimalistă pentru mobilissimo.ro, ce poate fi descarcată din Android Market folosind mobilissimo drept termen de căutare. Tutorialul acestui proces a fost realizat de catre Lica Daniel aka @spuse pe Twitter.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×