iOS 4.3 beta 1 disponibil pentru dezvoltatori pe iPad, iPhone și iPod touch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.835 ori
<b>iOS 4.3 beta 1 disponibil pentru dezvoltatori pe iPad, iPhone și iPod touch</b>Dacă Apple nu a avut anunțuri de făcut la CES 2011 și iPad 2, respectiv iPhone 5 sunt în standby, ultima veste care vine din tabăra celor de la Cupertino privește actualizarea la iOS 4.3. Această versiune de software a intrat în stadiu beta....

Dacă Apple nu a avut anunțuri de făcut la CES 2011 și iPad 2, respectiv iPhone 5 sunt în standby, ultima veste care vine din tabăra celor de la Cupertino privește actualizarea la iOS 4.3. Această versiune de software a intrat în stadiu beta.

Mai bine zis, iOS este acum disponibil în versiunea 4.3 beta 1, pentru dezvoltatorii care lucrează cu iPad, iPhone și iPod touch. Ultimele informații oficiale dădeau drept sigură lansarea lui iOS 4.3 în luna martie, dar am putea asista la un debut mai apropiat. Acest software a devenit celebru în ultimele zile, zvonurile afirmând că el ar include funcție de hotspot WiFi pentru varianta GSM a lui iPhone.

Pachetul actualizării ocupă 682MB și suntem siguri că mai include și alte funcții atractive, pe care le vom afla în zilele următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×