Copy/Paste pe Windows Phone 7, În acțiune la CES 2011 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.273 ori
<b>Copy/Paste pe Windows Phone 7, În acțiune la CES 2011 (Video)</b>Printre numeroasele produse prezentate la CES 2011 s-a numărat și Windows Phone 7, pe care îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos, cu tot cu funcția Copy/Paste, pe care o așteptăm în prima actualizare a platformei. &nbsp; Unde e Joe...

Printre numeroasele produse prezentate la CES 2011 s-a numărat și Windows Phone 7, pe care îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos, cu tot cu funcția Copy/Paste, pe care o așteptăm în prima actualizare a platformei.

Unde e Joe Belfiore când ai nevoie de el? Oficialul Microsoft responsabil cu handseturile și OS-ul lor a lipsit de la CES, astfel că a trebuit să vedem WP7 în acțiune prezentat de Liz Sloan, puțin prea entuziastă pentru gustul meu, cel puțin. Deja au început să se facă auzite criticile la adresa Microsoft, atât pentru alegerea neinspirată de purtător de cuvânt, cât și pentru imposibilitatea de a realiza acțiunea Cut, nu doar Copy, dar și lipsa unei opțiuni "Select All".

Să vedem ce alte surprize ne mai rezervă prima actualizare de WP7, iar dacă vreți să vedeți doar Copy/Paste în acțiune, vă recomandăm să treceți direct la minutul 6:00 în clipul de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×