Creșteri de trafic pentru Opera, Twitter și Facebook În statisticile oficiale pe noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Opera 1.239 ori
<b>Creșteri de trafic pentru Opera, Twitter și Facebook În statisticile oficiale pe noiembrie</b>Opera a publicat raportul lunar cu privire la traficul obținut de browserul său, punând accentul pe secțiunea mobilă. Cu această ocazie aflăm și statisticile pe 2010 ale faimosului browser mobil: 340 de miliarde de pagini afișate în primele 11...

Opera a publicat raportul lunar cu privire la traficul obținut de browserul său, punând accentul pe secțiunea mobilă. Cu această ocazie aflăm și statisticile pe 2010 ale faimosului browser mobil: 340 de miliarde de pagini afișate în primele 11 luni ale acestui an, versus cele 129 de miliarde din 2009.

80 de milioane de utilizatori au adoptat browserul mobil Opera luna trecută, majoritatea fiind adolescenți cu smartphone-uri în Europa de Vest, în vreme ce telefoane cu funcții de bază au fost preferate în țările în curs de dezvoltare. Același studiu Opera arată că Facebook, Twitter și Zedge au cunoscut o creștere de trafic în ultimele luni, în vreme ce Friendster sau waptrick au devenit mai puțin populare.

Revenind la traficul lunii noiembrie, 44.6 miliarde de pagini au fost afișate pe terminalele cu Opera la bord și 6.3 petabytes de date au trecut prin Opera Mini cu ajutorul operatorilor de telefonie. Interesant de menționat este faptul că Nigeria a întrecut SUA la capitolul utilizatori Opera Mini pe luna trecută. în top 20 se mai afla Marea Britanie, Belarus, Germania, Polonia sau Filipine.

Mai multe detalii (și o creștere spectaculoasă în America Latină) aflați de pe site-ul Opera.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×