Android 3.0 Honeycomb sosește În martie 2011; la timp pentru PSP Phone?

Autor:  | Publicat în:  Android 1.330 ori
<b>Android 3.0 Honeycomb sosește În martie 2011; la timp pentru PSP Phone?</b>Cu lansarea lui Sony Ericsson PlayStation Phone programată pentru luna aprilie a anului viitor, nu este o surpriză să aflăm că Android 3.0 Honeycomb va sosi în luna martie a lui 2011. Vestea vine de la surse din Taipei, care sunt probabil apropiați...

Cu lansarea lui Sony Ericsson PlayStation Phone programată pentru luna aprilie a anului viitor, nu este o surpriză să aflăm că Android 3.0 Honeycomb va sosi în luna martie a lui 2011. Vestea vine de la surse din Taipei, care sunt probabil apropiați ai unui producător de tablete cu noul OS la bord.

Conform celor de la DigiTimes, MSI ar pregăti o tabletă cu procesor Nvidia Tegra 2, Android 3.0 și lansată în aprilie sau mai. în acest moment nu putem nici măcar garanta că Honeycomb va fi versiunea Android 2.4 sau 3.0, deci totul e posibil. Dacă va mai amintiți, până la momentul lansării sale nici Gingerbread nu era în mod clar Android 2.3 sau 3.0.

Bănuim că Google va oferi detalii despre noua sa platformă de abia la CES 2011, în luna ianuarie în Las Vegas sau în cel mai rău caz în februarie la Mobile World Congress 2011. Să sperăm că vom vedea Android 3.0 pe PSP Phone încă de la lansare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×