PSP Phone sosește În magazine În aprilie 2011

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.375 ori
<b>PSP Phone sosește În magazine În aprilie 2011</b>Sony Ericsson PlayStation Phone va sosi în magazine în aprilie, după ce va fi lansat oficial în cadrul lui Mobile World Congress 2011, care va avea loc în luna februarie a anului viitor. După zvonuri care dădeau drept sigură lansarea acestui...

Sony Ericsson PlayStation Phone va sosi în magazine în aprilie, după ce va fi lansat oficial în cadrul lui Mobile World Congress 2011, care va avea loc în luna februarie a anului viitor. După zvonuri care dădeau drept sigură lansarea acestui terminal în această lună sau măcar la CES 2011 în ianuarie, iată că terminalul suferă o ușoară amânare.

Nu știm dacă să punem intarziererea pe seama așteptării lui Android 3.0 Honeycomb sau a unor probleme de hardware, dar PSP Phone începe să sune bine drept un cadou de Paște în 2011, dacă va ajunge și în țara noastră atunci. Terminalul a fost deja fotografiat și filmat în acțiune în ultimele săptămâni, iar speculațiile în legătură cu dotările sale s-au înmulțit.

Cel mai probabil, Sony Ericsson Z1 aka Zeus aka PlayStation Phone va folosi un procesor Qualcomm MSM8655 de 1GHz, 512 MB RAM, 1 GB ROM și un display cu diagonală cuprinsă între 3.7 și 4.1 inch. Va fi interesant de aflat cum se împacă Android 2.3 cu nouă platforma de gaming/magazin de jocuri pe care Sony o va lansa cu ocazia debutului lui PSP Phone.

MWC 2011 ne va da răspunsul în această privință.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×