CTIA Wireless 2008: Prezentare video a lui Sony Ericsson Xperia X1 si a standului companiei

1.148 ori
<b>CTIA Wireless 2008: Prezentare video a lui Sony Ericsson Xperia X1 si a standului companiei</b>Dezamagire de proportii la standul Sony Ericsson de la CTIA Wireless 2008... Celebrul producator a beneficiat de un stand de mici dimensiuni, dar macar a avut un DJ si un violonist care ne-au distras atentia de la faptul ca putem admira DOAR un Sony...

Dezamagire de proportii la standul Sony Ericsson de la CTIA Wireless 2008... Celebrul producator a beneficiat de un stand de mici dimensiuni, dar macar a avut un DJ si un violonist care ne-au distras atentia de la faptul ca putem admira DOAR un Sony Ericsson XPERIA X1. Dati click pe imaginea urmatoare penru a arunca o privire asupra prezentarii video a interfatei lui Xperia X1:

Considerati ceea ce am spus mai devreme o pacaleala de 1 aprilie.... partial, referindu-ma la standul Sony Ericsson. La urma urmei, cui ii mai pasa de ceasuri Sony Ericsson dotate cu Bluetooth sau de telefoane cu camera cand XPERIA X1 este in actiune? Supertelefonul dotat cu Windows Mobile 6.1 este incredibil de aratos si de subtire pentru capacitatea sa. Mecanismul glisant se comporta excelent, iar display-ul este incredibil, cei 800 de pixeli rezolutie in latime spunandu-si cuvantul.

Totusi trebuie sa mentionam faptul ca Sony Ericsson lucreaza inca la customizarea UI-ului si suprapunerea sa pe proaspat-anuntatul sistem de operare Windows Mobile 6.1. Acest lucru inseamna ca ca terminalul este destul de lent la inputuri, dar si ca are enorm de mult potential. Mai avem de asteptat mult pana la lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1, dar macar acum stim ca telefonul este real si tangibil, nu doar un concept sau o poza de pe Internet.

Nota: Priviti tot clipul video, in special finalul, in care ne este prezentata o interfata acvariu, cu pesti care ati putea jura ca sunt reali!

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×