CTIA Wireless 2008: Telefonul Samsung Adidas prezentat live

2.369 ori
<b>CTIA Wireless 2008: Telefonul Samsung Adidas prezentat live</b>Duo-ul Samsung-Adidas a urmat exemplul colaborarii Nike-Apple si se pare ca Samsung se pregateste de un succes major cu terminalul sau F110 Adidas, prezentat in cadrul showului tech CTIA Wireless 2008, organizat in Las Vegas. Samsung F110 este bine...

Duo-ul Samsung-Adidas a urmat exemplul colaborarii Nike-Apple si se pare ca Samsung se pregateste de un succes major cu terminalul sau F110 Adidas, prezentat in cadrul showului tech CTIA Wireless 2008, organizat in Las Vegas.

Samsung F110 este bine construit, avand un mecanism glisant precis si un feeling general placut in mana utilizatorului. Telefonul Adidas este dotat cu aplicatii destinate pasionatilor de fitness, care va vor anunta cand luati exercitiile prea usor, sau cand exagerati. De asemenea un pedometru si un sistem de monitorizare a batailor inimii va vor informa despre cum reactioneaza corpul dumneavoastra la o sedinta intensa de fitness.

Veti primi feedback audio si vizual, pe masura ce faceti jogging sau va antrenati in sala de forta. Pentru toate acestea este responsabil softul miCoach, care monitorizeaza pulsul, iar demn de mentionat este faptul ca acest program foloseste o voce feminina calma si sexy pentru a va anunta cati kilometri ati alergat si cate calorii ati ars. Softul aminteste cel folosit la combo-ul Nike+iPod, dar indicatiile vocale sunt mult mai utile in cazul lui Adidas Phone. Putem spune ca acest handset va va slabi, doar daca nu il veti slabi din priviri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×