Cu aromă de melci și fromage - HTC One X scos din cutie de un francez (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.241 ori
<b>Cu aromă de melci și fromage - HTC One X scos din cutie de un francez (Video)</b>De obicei aici la Mobilissimo.ro spunem că americanii sunt norocoși că primesc tot felul de terminale în premieră, care ajung după luni bune în Europa. Ei bine, acum un francez este cel norocos, el având ocazia să fie printre primii din lume care...

De obicei aici la Mobilissimo.ro spunem că americanii sunt norocoși că primesc tot felul de terminale în premieră, care ajung după luni bune în Europa. Ei bine, acum un francez este cel norocos, el având ocazia să fie printre primii din lume care scot din cutie un HTC One X. Este vorba despre primul telefon quad core al companiei taiwaneze, prezentat la MWC 2012.

Cu această ocazie vedem mai clar designul său și mai vedem și un One S deja scos din cutie, comparat cu modelul cu CPU Tegra 3. După cum știți probabil deja în aprilie ar trebui să vină în Europa aceste handseturi, deci ne apropiem de momentul în care o să facem și noi un unboxing similar. Observați că în pachet se afla o cheiță drăguță pentru scoaterea slotului microSIM, care îmi amintește de cea folosită de iPhone-uri. încărcătorul și adaptorul arata ca și la alte telefoane HTC pe care le-am mai văzut, în vreme ce căștile parcă îmi amintesc puțin de cele care vin cu HTC Flyer, dacă e să fac o comparație.

Sursa unboxingului afirma că varianta HSPA+ a telefonului One X va costa 599 de euro, deci la acest preț eu văd smartphone-ul ca un rival pentru iPhone 4S, sau eventual Samsung Galaxy S III, care bănuiesc că va avea un preț similar. Vă reamintesc că acest terminal quad core vine cu CPU Tegra 3, display 720p de 4.7 inch, 1 GB RAM, Android 4.0 ICS, interfața HTC Sense 4.0, 32GB memorie internă, carcasa din aluminiu și camera de 8 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×