Google ar urma să vândă tableta Nexus direct online, după modelul lui Nexus One (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Google 905 ori
<b>Google ar urma să vândă tableta Nexus direct online, după modelul lui Nexus One (Zvon)</b>După zvonuri cu privire la faptul că Google ar fi renunțat la procesorul Nvidia Tegra 3 pentru tableta Nexus, acum aflăm că gigantul motoarelor de căutare ar putea prefera să vândă tableta direct prin magazinul sau online. Recent s-a zvonit că...

După zvonuri cu privire la faptul că Google ar fi renunțat la procesorul Nvidia Tegra 3 pentru tableta Nexus, acum aflăm că gigantul motoarelor de căutare ar putea prefera să vândă tableta direct prin magazinul sau online. Recent s-a zvonit că Nexus Tableta va avea un preț de 150 de dolari, după ce în prealabil se vehicula suma de 199 de dolari.

Terminalul se vrea a fi un rival pentru Amazon Kindle Fire, care datorită prețului sau scăzut a vândut rapid milioane de unități la finalul anului trecut. După cum știți deja, ASUS este producătorul preferat pentru a crea această tabletă, posibil ca un rebranding pentru device-ul Eee Pad MeMo de 7 inch, cel cu CPU Tegra 3 și preț mic prezentat la CES 2012. ASUS ar fi abandonat acest proiect în favoarea unuia similar, dar bazat pe indicațiile Google.

Revenind la ideea Google de a vinde tableta prin magazinul său online, aflați că lucrurile nu au mers deloc bine pentru Nexus One, primul telefon Android, vândut după același model. Contribuția retailerilor și operatorilor este esențială și să te rezumi la un canal limitat, adică magazinul Google nu e o soluție prea bună. E drept că Google are la dispoziție motorul său de căutare, YouTube și Gmail pentru a-i face reclamă tabletei Nexus... dar cooperarea cu retailerii e esențială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×