Android 4.0 pe PSP Phone - update Ice Cream Sandwich beta acum pe Xperia Play

1.436 ori
<b>Android 4.0 pe PSP Phone - update Ice Cream Sandwich beta acum pe Xperia Play</b>Dacă sunteți printre posesorii lui Sony Ericsson Xperia Play, zis și PSP Phone (de către fani), aflați că de azi e disponibilă o actualizare la Android 4.0 ICS în varianta beta. Sony a lansat un ROM beta pentru acest handset axat pe gaming și îl...

Dacă sunteți printre posesorii lui Sony Ericsson Xperia Play, zis și PSP Phone (de către fani), aflați că de azi e disponibilă o actualizare la Android 4.0 ICS în varianta beta. Sony a lansat un ROM beta pentru acest handset axat pe gaming și îl puteți descărca de pe site-ul companiei japoneze.

Nu cu mult timp în urma Sony a promis că va actualiza telefoanele Xperia din 2011 la ICS cât de curând posibil. Au avut parte de un release similar și Xperia Arc S, Neo V și Xperia Ray, destul de curand daca nu ma insel. Sony ne reamintește că acesta este un ROM beta, fără garanții că nu va brickui telefonul sau că nu vă veți pierde toate datele. Va trebui să deblocați bootloaderul de pe Xperia Play înainte să faceți instalarea folosind softul oferit de Sony sub formă de arhivă Zip.

Din fericire Sony a postat și un sondaj oficial, în care utilizatorii care au testat actualizarea pot bifa diferite aspecte și menționa plângerile lor și bugurile găsite. Ca de obicei Sony a inclus în aceste release software personalizat de dezvoltatori, deci mai multă libertate nici că se poate. Ce sper eu e că telefonul să fi scăpat de lag, probabil cea mai mare problemă a lui Xperia Play până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×