Cu berea În mâna la Londra: HTC Radar și HTC Titan, Într-un preview rapid (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.359 ori
<b>Cu berea În mâna la Londra: HTC Radar și HTC Titan, Într-un preview rapid (Video)</b>Se pare că evenimentul HTC de ieri de la Londra a fost mai degrabă o petrecere, decât o conferință serioasă de lansare a lui HTC Titan si Radar. Spun asta deoarece urmărind tweeturile de ieri, cuvântul "bere" predomina și chiar și într-unul din...

Se pare că evenimentul HTC de ieri de la Londra a fost mai degrabă o petrecere, decât o conferință serioasă de lansare a lui HTC Titan si Radar. Spun asta deoarece urmărind tweeturile de ieri, cuvântul "bere" predomina și chiar și într-unul din clipurile hands-on de mai jos se pare că un editor video de la wpcentral nu poate lăsa berea din mână. în fine, să trecem peste și hai să vedem ce ne rezervă HTC Radar și uriașul HTC Titan.

în primul clip îl vedem pe HTC Titan comparat cu un Samsung Omnia 7, care pare un "copil" ca dimensiuni pe lângă acest gigant cu ecran de 4.7 inchi. Diferența dintre ecrane, la capitolul calitate nu prea se observă, deși ar trebui să fie în favoarea lui Omnia, cu aceeași rezoluție pe o diagonală mai mică și un ecran AMOLED. Totuși și LCD-ul lui HTC Titan arată bine, însă sunt dezamăgit de rezoluția sa de doar 480 x 800 pixeli.

în pas de iepure frenetic, cum pare a fi redactorul care prezintă telefonul trecem și la HTC Radar, care nu mai pare atât de atractiv pe cât părea pe vremea când era doar o scăpare sub numele de HTC Omega. Poate că mă distrage berea, dar nu observ nimic special la acest device cu ecran de 3.8 inchi. Revin o clipă la HTC Titan, pe care am observat rulând un widget special HTC, care afișează vremea, ora, o ramă foto, HTC Watch și o sectiune pentru playback audio.

Mai multe detalii vă oferă cele două clipuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×