Cu capul În... cloud! LG Cloud lansat oficial, se vrea a fi un rival pentru iCloud

Autor:  | Publicat în:  LG 969 ori
<b>Cu capul În... cloud! LG Cloud lansat oficial, se vrea a fi un rival pentru iCloud</b>Atât de multe soluții cloud în ziua de azi încât e greu să alegi... și de parcă asta nu era de ajuns mai vine și LG cu o soluție nouă, LG Cloud. Aceasta a debutat astăzi sub formă de serviciu beta și este menita să permită sincronizarea...

Atât de multe soluții cloud în ziua de azi încât e greu să alegi... și de parcă asta nu era de ajuns mai vine și LG cu o soluție nouă, LG Cloud. Aceasta a debutat astăzi sub formă de serviciu beta și este menita să permită sincronizarea melodilor, fotografiilor și clipurilor video între diferite terminale LG dintr-un ecosistem.

Sunt incluse aici smartphone-uri, PC-uri, tablete și televizoare. Aici are avantaj LG pe partea 3D, astfel că un clip video înregistrat cu LG Optimus 3D Max, sau unul capturat cu tableta Optimus Pad poate fi partajat pe un televizor 3D LG. LG Cloud aduce și o codare/decodare în timp real, care face conținuturile disponibile spre playback într-un format ideal. Contul LG iCloud este gratuit și oferă 2GB spațiu de stocare. Totuși, dacă sunteți cumpărător de terminal LG primiți 5 GB gratuit iar în primele 6 luni după cumpărare aveți chiar 50 GB spațiu de stocare.

Va exista și o variantă cu plata pentru câțiva giga în plus de spațiu, dar nu avem prețuri deocamdată. începând cu data de 1 mai serviciul cloud va fi disponibil publicului din Coreea de Sud și SUA, urmând că lansarea internațională să aibă loc în prima jumătate a lui 2013. Se zvonește că și Samsung ar lucra la propriul S-Cloud, deci probabil că a început să se simtă presiunea lui Apple iCloud, având în vedere popularitatea sa și aprecierea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×