CyanogenMod 9 disponibil și pentru HTC One X, cu suport complet quad core

1.562 ori
<b>CyanogenMod 9 disponibil și pentru HTC One X, cu suport complet quad core</b>Dacă nu va ajunge Android 4.0 + HTC Sense 4.0 pe HTC One X, atunci puteți apela la un ROM personalizat, cum e cazul lui CyanogenMod 9. Acesta se adresează mai degrabă celor care doresc să scape de Sense și să aibă Android 4.0 nealterat pe...

Dacă nu va ajunge Android 4.0 + HTC Sense 4.0 pe HTC One X, atunci puteți apela la un ROM personalizat, cum e cazul lui CyanogenMod 9. Acesta se adresează mai degrabă celor care doresc să scape de Sense și să aibă Android 4.0 nealterat pe telefoanele lor. TripNRaVeR de la TripNDroid Mobile Engineering a postat o versiune a lui CyanogenMod 9 pentru HTC One X pe web.

Acest ROM va oferi o experiență similară cu cea stock Android 4.0 pe telefonul HTC căruia i-am făcut recenzia aici. Rețineți că ROM-ul nu a fost postat încă pe site-ul oficial CyanogemMod, dar el folosește totuși fișierele open source ale lui CyanogenMod 9, deci puteți avea încredere în el. Majoritatea funcțiilor hardware funcționează OK, în afară de cea de hotspot WiFi și de câteva probleme ale camerei. în plus, durează ceva mai mult ca telefonul să prindă conexiunea 3G.

Apelurile, SMS-urile și transferul de date par a funcționa fără probleme și deocamdată nu știm sigur cum se comportă Google Play sau aplicațiile third party în acest context. Rețineți și că în acest caz CyanogeMod 9 poate fi folosit doar pe varianta Tegra 3 lui HTC One X, astfel că posesorii versiunii dual core Snapdragon S4 nu au parte de această personalizare.

Gasiti fisierele necesare aici.

Preț HTC One X în magazinele online:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×