Cu iPhone pana la moarte... si dincolo de ea?! Actorul Tony Curtis, inmormantat cu handsetul Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.370 ori
<b>Cu iPhone pana la moarte... si dincolo de ea?! Actorul Tony Curtis, inmormantat cu handsetul Apple</b>Una dintre legendele de la Hollywood, Tony Curtis, cunoscut pentru rolurile sale din "Spartacus", "Some Like It Hot" si "Houdini" a incetat din viata de curand, la 85 de ani. Tony va fi tinut minte nu doar pentru rolurile sale, ci si pentru faptul ca a...

Una dintre legendele de la Hollywood, Tony Curtis, cunoscut pentru rolurile sale din "Spartacus", "Some Like It Hot" si "Houdini" a incetat din viata de curand, la 85 de ani. Tony va fi tinut minte nu doar pentru rolurile sale, ci si pentru faptul ca a ales sa plece dintre noi cu obiectele sale preferate, printre care se numara si un iPhone.

Astfel, aflam de la MSNBC ca actorul a fost ingropat impreuna cu obiecte precum un fular Armani, manusi de condus, cartea sa preferata, "Anthony Adverse" si un iPhone. Tony Curtis, cunoscut si pentru picturile sale si pentru sarmul care a cucerit-o si pe Marilyn Monroe in timpul fimarilor la "Some Like it Hot" a ales sa ne paraseasca cu o reprezentare a hobby-urilor sale. Iata si o scurta selectie a filmelor celebre in care a jucat Curtis:

Faptul ca un terminal care a debutat cu doar 3 ani in urma a devenit deja preferatul unei legende a cinematografiei spune ceva despre posibilitatea sa de a starni pasiuni, dar si despre gama variata de public caruia i se adreseaza gadgetul Apple. La urma urmei, actorul avea 85 de ani, astfel ca iPhone-ul poate fi considerat deja acel gen de terminal care te poate insoti de la gradinita pana la... "plecare".

iPhone 4

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×