Android in sfarsit pe primul loc... in ultimul semestru, pentru novicii smartphone-urilor

1.071 ori
<b>Android in sfarsit pe primul loc... in ultimul semestru, pentru novicii smartphone-urilor</b>Statisticile publicate recent de catre compania Nielsen arata ca Android se poate lauda in sfarsit ca detine suprematia la un capitol: se afla pe primul loc in preferintele celor care au cumparat un smartphone pentru prima oara in aultimele 6 luni. Acesta...

Statisticile publicate recent de catre compania Nielsen arata ca Android se poate lauda in sfarsit ca detine suprematia la un capitol: se afla pe primul loc in preferintele celor care au cumparat un smartphone pentru prima oara in aultimele 6 luni. Acesta este un pas insemnat pentru OS-ul Google, care a implinit de curand 2 ani de existenta.

Locul 2 se disputa la nivel inalt intre Apple si RIM, producatorul telefoanelor BlackBerry, iar acest top se aplica deocmadata in State, dar Android e pe cale sa atinga suprematia si la nivel international, daca va continua in acest ritm. Pe piata din SUA, BlackBerry ramane pe primul loc, la capitolul cota de piata a sistemelor de operare, cu 31%, urmat de Apple iPhone OS, cu 28%.

Android se afla pe locul 3, cu 19%, dar dupa cum arata si graficul de mai jos, OS-ul produs de Google are cresterea cea mai spectaculoasa. in ultimele luni. Cu modele ca Samsung Galaxy S, Motorola Droid/Milestone, Droid 2, plus noile variante de HTC Desire, platforma este pregatita pentru o iarna profitabila.

Android in sfarsit pe primul loc

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×