Android in sfarsit pe primul loc... in ultimul semestru, pentru novicii smartphone-urilor

1.086 ori
<b>Android in sfarsit pe primul loc... in ultimul semestru, pentru novicii smartphone-urilor</b>Statisticile publicate recent de catre compania Nielsen arata ca Android se poate lauda in sfarsit ca detine suprematia la un capitol: se afla pe primul loc in preferintele celor care au cumparat un smartphone pentru prima oara in aultimele 6 luni. Acesta...

Statisticile publicate recent de catre compania Nielsen arata ca Android se poate lauda in sfarsit ca detine suprematia la un capitol: se afla pe primul loc in preferintele celor care au cumparat un smartphone pentru prima oara in aultimele 6 luni. Acesta este un pas insemnat pentru OS-ul Google, care a implinit de curand 2 ani de existenta.

Locul 2 se disputa la nivel inalt intre Apple si RIM, producatorul telefoanelor BlackBerry, iar acest top se aplica deocmadata in State, dar Android e pe cale sa atinga suprematia si la nivel international, daca va continua in acest ritm. Pe piata din SUA, BlackBerry ramane pe primul loc, la capitolul cota de piata a sistemelor de operare, cu 31%, urmat de Apple iPhone OS, cu 28%.

Android se afla pe locul 3, cu 19%, dar dupa cum arata si graficul de mai jos, OS-ul produs de Google are cresterea cea mai spectaculoasa. in ultimele luni. Cu modele ca Samsung Galaxy S, Motorola Droid/Milestone, Droid 2, plus noile variante de HTC Desire, platforma este pregatita pentru o iarna profitabila.

Android in sfarsit pe primul loc

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×