Samsung caută modalități de ascundere a camerei selfie sub display; Ar putea fi sfârșitul decupajelor

2.529 ori
<b>Samsung caută modalități de ascundere a camerei selfie sub display; Ar putea fi sfârșitul decupajelor</b>În vreme ce pe web apar detalii despre posibilul trend în materie de decupaje, acela al decupajului circular direct în ecran pentru camera selfie, iată că Samsung se gândește la viitor și la o modalitate prin care va putea integra această cameră

Dacă unii producători precum Oppo plănuiesc introducerea noului trend în materie de decupaj în ecran, fiind vehiculat unul circular pentru camera selfie, iată că Samsung caută modalități pentru a scăpa complet de acest element inestetic apărut sub tot soiul de forme.

Samsung

Aparent, sud-coreenii chiar testează în momentul de față o modalitate de ascundere a camerei selfie sub display, aceasta nefiind vizibilă cu ochiul liber și integrată fix precum scanner-ul de amprente sub ecran. Informația vine din partea publicației Samsungmobile.news care a aflat detalii picante din partea unor surse de încredere.

Samsung are multe prototipuri ce integrează această tehnologie și potrivit datelor dezvăluite, un asemenea device ar putea debuta comercial abia în 2020. Până atunci va trebui să ne mulțumim fie cu decupaje subtile, fie cu mecanisme de tip slider precum cel de pe Oppo Find X și în curând pe Xiaomi Mi Mix 3. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×