Samsung Galaxy S10 cu decupaje în ecran pentru camera selfie și senzori? Iată un concept creat de Benjamin Geskin

1.713 ori
<b>Samsung Galaxy S10 cu decupaje în ecran pentru camera selfie și senzori? Iată un concept creat de Benjamin Geskin</b>Deși mai avem mult de așteptat până la debutul smartphone-ului Samsung Galaxy S10, leak-urile din jurul acestui terminal sunt extrem de numeroase, fiind dezvăluite chiar și dotări și detalii despre variantele în care va sosi. Un lucru pe care

Cu toate că mai avem de așteptat mai bine de jumătate de an până la debutul smartphone-ului Samsung Galaxy S10, leak-urile asociate acestui terminal sunt de ordinul zecilor și aflăm informații legate de versiunile în care va sosi, dar și despre dotările oferite la bord. Nu știm exact cum se va prezenta la capitolul design, dar după două generații S similare este de așteptat ca sud-coreenii să aducă schimbări interesante.

Concept Galaxy S10

Un aspect la care se va umbla cu siguranță va fi extinderea raportului screen to body și o modalitate prin care s-ar ajunge la un nivel superior ar fi aceea de a oferi un panou cu decupaje dedicate pentru senzori și camera selfie. Un asemenea design își imaginează și reputatul designer Benjamin Geskin care și-a creat un renume online prin creațiile sale detaliate.

Vedeți mai sus un concept pentru Samsung Galaxy S10 care aduce într-adevăr acea creștere a spațiului ocupat de ecran raportat la panoul frontal și care oferă și o serie de decupaje circulare de mici dimensiuni pentru senzori și camera frontală. Această abordare este oarecum ciudată și în realitate s-ar putea dovedi a fi un sistem mai deranjant decât actualul breton pe care îl vedem peste tot.

Totuși, fiind doar o presupunere sunt mari șanse ca sud-coreenii să aplice pentru o abordare complet diferită, dar nu atât de extremă precum mecanisme slider pentru camerele foto sau cameră selfie periscop. În conceptul lui Benjamin mai vedem și un scanner de amprente integrat în ecran și o cameră triplă în spate, ambele dotări de față fiind vehiculate pentru viitorul flagship.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×