Google Pixel 4 ar putea sosi cu un sistem avansat de control prin gesturi; Aflăm detalii despre senzorul radar din Project Soli

647 ori
<b>Google Pixel 4 ar putea sosi cu un sistem avansat de control prin gesturi; Aflăm detalii despre senzorul radar din Project Soli</b>În urmă cu doar câteva momente vă prezentam prin intermediul unui articol și primul hands-on video sosit pentru Google Pixel 4, ce-i drept pentru o machetă a acestuia. Materialul sosea din partea lui Unbox Teraphy

În urmă cu doar câteva momente vă prezentam prin intermediul unui articol și primul hands-on video sosit pentru Google Pixel 4, ce-i drept doar pentru o machetă a acestuia. Materialul sosea din partea lui Unbox Teraphy și aflam detalii interesante despre noul dispozitiv, inclusiv despre camerele foto. Acum în online circulă informația că acestui flagship i se pregătește și un senzor special.

Este vorba despre Google Soli, un cip care potrivit certificării FCC proaspăt primite, permite unui device să folosească un soi de radar pentru detecția de mici schimbări în spațiul scanat. Se face referire aici lamișcări și în special la mișcări ale mâinii. Este așadar o tehnologie de interacțiune prin intermediul gesturilor realizate cu mâna.

Avem și câteva clipuri cu Project Soli în acțiune, primul material din articol fiind realizat în cadrul Google I/O 2015 și prezentând tehnologia într-un stadiu incipient. Urmează un clip video din 2016 în care vedem mai multe aplicații ale acestei tehnologii și din care aflăm că radarul este capabil să recunoască gesturi naturale ale mâinii care mai apoi sunt transmise în semnale pentru realizarea de acțiuni.

Totodată aflăm că printre aplicațiile la care acest radar va fi pus la treabă se numără recunoașterea de obiecte, crearea de imagini 3D, desen predictiv, telecomandă la interiorul automobilului, vizualizare grafică, dar și control muzică. Dintre toate acestea, folosirea la interiorul automobilului pare a fi cea mai interesantă, gesturile urmând a deveni principala metodă de interacțiune.

Încă nu este clar dacă tehnologia de radar Project Soli va sosi pe Google Pixel 4 la toamnă, sau dacă este un simplu zvon. Doar timpul ne va lămuri și sperăm să fie mai bine implementată decât tehnologia de pe LG G8 ThinQ..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×