Google confirmă! Pixel 4 va avea un sistem de control prin gesturi și deblocare facială avansată (Teaser video)

892 ori
<b>Google confirmă! Pixel 4 va avea un sistem de control prin gesturi și deblocare facială avansată (Teaser video)</b>O situație fără precedent se întâmplă în cadrul Google, companie care de regulă începea să ne ofere teasere pentru viitoarele produse pregătite pentru debut cu doar câteva zile sau maxim o săptămână înainte de lansare

O situație fără precedent se întâmplă în cadrul Google, companie care de regulă începea să ne ofere teasere pentru viitoarele produse pregătite pentru debut cu doar câteva zile sau maxim o săptămână înainte de lansare. Cu Pixel 4 situația se schimbă complet și avem teasere încă de luna trecută atunci când design-ul apărut în randări era confirmat la nivel oficial. Acum mai avem parte de o altă confirmare!

Pixel 4

Clipul video teaser pe care îl vedeți mai jos are rolul de a ne dezvălui două dintre noutățile pe care le va aduce Pixel 4. Prima dintre acestea se numește Motion Sense și avem de-a face cu un sistem de control prin gesturi ce este bazat pe Project Soli (proiect la care Google a început să lucreze din 2015). Folosind gesturi ale mâinii vom putea da skip melodiilor, da snooze alarmelor, sau amuțirea ringtone-ului de apeluri.

Aparent, sistemul va fi limitat inițial la recunoașterea gesturilor simple ale mâinii, dar pe viitor va fi configurat pentru a face lucruri mai complexe. De asemenea aflăm și că aceste gesturi vor fi disponibile doar în țări selecționate unde telefoanele Pixel sunt comercializate oficial. Mai sus vedem și o imagine cu suita de componente ce este integrată în zona superioară a ecranului, ce explică mărimea generoasă a acesteia.

Sunt incluse componentele asociate lui Motion Sense, cât și un sistem de recunoaștere facială avansată precum Face ID. Este folosită aici o cameră IR, un flood illuminator, dar și un dot projector pentru deblocare 3D. Șansele de a vedea un scanner de amprente integrat în ecran sunt foarte mici și pare că Google merge pe ruta aleasă de Apple acum 2 ani când a decis să ofere deblocare facială în locul celebrului scanner Touch ID. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×