Google confirmă! Pixel 4 va avea un sistem de control prin gesturi și deblocare facială avansată (Teaser video)

845 ori
<b>Google confirmă! Pixel 4 va avea un sistem de control prin gesturi și deblocare facială avansată (Teaser video)</b>O situație fără precedent se întâmplă în cadrul Google, companie care de regulă începea să ne ofere teasere pentru viitoarele produse pregătite pentru debut cu doar câteva zile sau maxim o săptămână înainte de lansare

O situație fără precedent se întâmplă în cadrul Google, companie care de regulă începea să ne ofere teasere pentru viitoarele produse pregătite pentru debut cu doar câteva zile sau maxim o săptămână înainte de lansare. Cu Pixel 4 situația se schimbă complet și avem teasere încă de luna trecută atunci când design-ul apărut în randări era confirmat la nivel oficial. Acum mai avem parte de o altă confirmare!

Pixel 4

Clipul video teaser pe care îl vedeți mai jos are rolul de a ne dezvălui două dintre noutățile pe care le va aduce Pixel 4. Prima dintre acestea se numește Motion Sense și avem de-a face cu un sistem de control prin gesturi ce este bazat pe Project Soli (proiect la care Google a început să lucreze din 2015). Folosind gesturi ale mâinii vom putea da skip melodiilor, da snooze alarmelor, sau amuțirea ringtone-ului de apeluri.

Aparent, sistemul va fi limitat inițial la recunoașterea gesturilor simple ale mâinii, dar pe viitor va fi configurat pentru a face lucruri mai complexe. De asemenea aflăm și că aceste gesturi vor fi disponibile doar în țări selecționate unde telefoanele Pixel sunt comercializate oficial. Mai sus vedem și o imagine cu suita de componente ce este integrată în zona superioară a ecranului, ce explică mărimea generoasă a acesteia.

Sunt incluse componentele asociate lui Motion Sense, cât și un sistem de recunoaștere facială avansată precum Face ID. Este folosită aici o cameră IR, un flood illuminator, dar și un dot projector pentru deblocare 3D. Șansele de a vedea un scanner de amprente integrat în ecran sunt foarte mici și pare că Google merge pe ruta aleasă de Apple acum 2 ani când a decis să ofere deblocare facială în locul celebrului scanner Touch ID. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×