Cum citim feedul Mobilissimo.ro fără Google Reader? Iată câteva soluții!

2.064 ori
<b>Cum citim feedul Mobilissimo.ro fără Google Reader? Iată câteva soluții!</b>Peste câteva zile Google Reader se va închide și vom regreta acest serviciu care ne-a fost atât de util de-a lungul anilor. Dacă sunteți abonați ai feedului RSS Mobilissimo.ro, puteți migra către Feedly sau alte alternative destul de bune pentru...

Peste câteva zile Google Reader se va închide și vom regreta acest serviciu care ne-a fost atât de util de-a lungul anilor. Dacă sunteți abonați ai feedului RSS Mobilissimo.ro, puteți migra către Feedly sau alte alternative destul de bune pentru Google Reader.

Feedly e standalone pe web, folosește o soluție cloud proprie, fiind detașat de Google Reader și permite importarea feedurilor din contul Google, dar suportă și adăugarea de feeduri noi. în acest moment există aplicații Feedly pentru Android și iOS, dar se lucrează și la o aplicație pentru Windows Phone. pe Windows 8 există o aplicație pe nume Nextgen Reader, care folosește cloudul de la Feedly.

Dacă nu apreciați interfața acestui serviciu, aveți alternative ca AOL Reader sau reader-ul de la Digg. Personal Feedly mi se pare o opțiune bună și avem deja o lună în spate de utilizare. E de ajuns un singur click pentru importarea de feeduri din Google Reader, iar recent a fost implementată și o opțiune de vizualizare rapidă a titlurilor în stil Google Reader.

Voi ce soluție preferați?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×