Android Key Lime Pie ar putea sosi În această toamnă, conform WSJ

Autor:  | Publicat în:  Android 1.539 ori
<b>Android Key Lime Pie ar putea sosi În această toamnă, conform WSJ</b>Un amplu raport al celor de la Wall Street Journal oferă detalii despre următoarele 3 produse pe care cei de la Google le vor lansa în viitor, dar oferă în același timp informații și despre următorul update major al sistemului de operare Android,...

Un amplu raport al celor de la Wall Street Journal oferă detalii despre următoarele 3 produse pe care cei de la Google le vor lansa în viitor, dar oferă în același timp informații și despre următorul update major al sistemului de operare Android, numit pe scurt "K". Deși nu este specificat numele oficial, ne așteptăm ca update-ul să se numească Key Lime Pie. Publicația nu a dezvăluit ce număr va purta noul update, dar cel mai sigur va fi Android 5.0.

Google a luat prin surprindere pe toată lumea în cadrul conferinței dezvoltatorilor I/O Google 2013 unde nu au anunțat un update major pentru Android. încă dinaintea conferinței dezvoltatorilor se vorbea că Android 5.0 nu va fi anunțat și acest lucru s-a adeverit. Din ce în ce mai multe surse se gândeau la o nouă versiune Jelly Bean, Android Jelly Bean 4.3, dar nici aceasta nu este oficială momentan.

Revenind la publicația WSJ, se specifică că noul update este așteptat în această toamnă. Se pare că noul Android va fi disponibil și pentru terminalele mai vechi dar și pentru cele low-cost. Prin această strategie, Google încearcă să domine piața prin fabricarea de telefoane low-cost, care vor veni cu ultimul update software, pentru țările în curs de dezvoltare. în următoarea perioadă vor apărea mai multe rapoarte ca al celor de la Wall Street Journal, dar așteptăm ca cei de la Google să iasă în față și să ne prezinte noua versiune de Android cât mai curând.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×