Turul Magazinelor #1: ce înseamnă back to school de fapt şi câteva promoţii cu emoții

1.371 ori
<b>Turul Magazinelor #1: ce înseamnă back to school de fapt şi câteva promoţii cu emoții</b>Inaugurăm astăzi la Mobilissimo o nouă rubrică denumită Turul Magazinelor, serie de articole prin care vă prezentăm cele mai inedite produse oferite de către retailerii de la noi dar și a celor mai bune prețuri, sau a celor mai noi produse intrate în

Azi inauguram o nouă rubrică la Mobilissimo.ro, numită Turul Magazinelor. Prin intermediul său facem o trecere în revistă a celor mai inedite oferte din magazinele online de la noi, găsim şi produsele cele mai noi, preţuri prea mari sau prea mici (dacă există aşa ceva), plus eventuale trăznăi din ofertele locale. Să începem!

1. Ce e Back to School de fapt?

Back to School evoMAG

Back to School e ca iepuraşul de Paşte, e o creatură mitică şi fără o formă clar definită. Pentru mine înseamnă reduceri la obiecte ce chiar pot fi folosite de copii la şcoală sau acasă pentru a-i ajuta cu temele. Pentru evoMAG.ro înseamnă televizoare 4K Smart, tigăi, ondulatoare de păr sau chiar un cântar de fitness. Singurul rol al cântarului aici ar fi să îl salveze pe cel mic de un ghiozdan prea mare şi cauzator de scolioză.

Back to School eMAG

eMAG.ro pare să fi prins mai bine ideea de Back to School, dar au obscen de multă plastilină la ofertă. Pe bune, ce să faci cu atâta plastilină?

2. Televizor smart 4K PREA IEFTIN!

TV 4K

În mintea mea am rămas cu preţurile la nivelul de acum 2-3 ani când vine vorba de modele smart TV şi mai ales unele cu diagonală mare. Dacă mai adaugi şi 4K în ecuaţie, atunci preţul pe care îl gândesc eu este 3000-4000 de lei. Am văzut şi modele LG la reduceri şi gravitând în jurul a 2000 de lei, dar 1399 lei sună a fabulă, fantezie şi miracol.

Dar fix acesta e preţul pe care evoMAG.ro îl aplică pentru un smart TV LED Horizon de 101 cm, cu panou 4K şi funcţii Smart TV, plus acustică Dolby Digital Plus. Am făcut şi puţin research şi am aflat că Horizon este un brand special pentru România, asociat cu turcii de la Vestel. Ar avea un panou produs de LG. Dacă aveţi încredere în producţia turcă, OK, dar nu, aţi putea rata un super produs.

3. Hoverboard scump, scump şi periculos?

Transportator balance

În căutarea de gadgeturi inedite şi interesante ale momentului am dat peste un hoverboard Nilox care costă 2199 lei. În primul rând nu înţeleg de ce ai cheltui atât de mult bani pe o chestie care se deplasează doar puţin mai lent decât alergarea ta la pas. Apoi, în ultimii ani hoverboard-urile au fost asociate tot mai des cu explozii şi incendii.

Iar chestiunea 3: de fiecare dată când văd o persoană pe hoverboard, fie se împiedică şi cade, fie încurcă pe toată lumea mergând cu 0.0001 km/h. Care e scopul unui astfel de gadget? Şi de ce nu să îmi iau un televizor şi telefon de banii ăştia? Rant out!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×