Lansarea lui OnePlus 6T va fi transmisă astăzi de la ora 17:00 (ora României); Iată cum poți vedea evenimentul în direct (Video)

985 ori
<b>Lansarea lui OnePlus 6T va fi transmisă astăzi de la ora 17:00 (ora României); Iată cum poți vedea evenimentul în direct (Video)</b>Astăzi are loc și marea lansare a lui OnePlus 6T, flagship de final de an care a scăpat destul de mult în ultima vreme și care va sosi cu un scanner de amprente integrat în ecran. Cei interesați să urmească evenimentul live au la dispoziție

Deși inițial evenimentul OnePlus 6T urma să aibă loc pe data de 30 octombrie, compania chineză a decis să mute debutul cu o zi mai devreme de frica show-ului Apple ce era programată tot în aceeași zi, veste despre care v-am vorbit și noi. Astfel, așteptăm ca flagship-ul OnePlus de final de an să fie dezvăluit pe doar câteva ore, mai precis de la ora 17:00 (ora României) - cu mențiunea că evenimentul va fi transmis în direct pentru cei curioși.

Aveți mai sus link-ul video către streamul live ce va începe peste doar 2 ore și 30 minute și în care OnePlus își va prezenta noul terminal de top cu scanner de amprente integrat în ecran. Va avea și un ecran mai generos, renunțându-se cu această ocazie la decupajul generos în favoarea noului trend teardrop - picătură de apă.

Smartphone-ul este așteptat cu o cameră duală în spate, procesor Snapdragon 845 la pachet și cu o baterie de 3700 mAh și din păcate spunem adio jack-ului audio. Renunțarea la acest port ar putea contribui la oferirea unui standard de protecție mai ridicat la apă și poate la implementarea unui sistem de încărcare wireless.

De asemenea văzând trendul din ultima vreme nu ar fi exclus să avem o variantă cu 10 GB RAM. Aflăm dacă este cazul de așa ceva pe doar câteva ore!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×