Iată cum poți urmări lansarea noilor tablete iPad Pro în direct, astăzi de la ora 16:00 (ora României)

759 ori
<b>Iată cum poți urmări lansarea noilor tablete iPad Pro în direct, astăzi de la ora 16:00 (ora României)</b>Astăzi cei de la Apple au programat ultimul eveniment din acest an, conferință organizată matinal în New York (ora 10:00) care va fi axată pe iPad și iMac. Am aflat multe despre noile tablete în ultima vreme, iar astăzi este momentul în care

În această după-amiază de la ora 16:00 (ora României), cei de la Apple ne-au pregătit un nou eveniment de presă - unul axat de această dată pe iPad și Mac. Am aflat destul de multe informații despre noile tablete la care au lucrat americanii, iar astăzi leak-urile vor fi confirmate sau eventual infirmate. Evenimentul va fi transmis live de către gigantul din Cupertino și din rândurile de mai jos aflați cum puteți urmări și voi show-ul!

Ei bine, aveți la îndemână site-ul Apple.com care va începe transmisiunea în direct peste aproximativ 2 ore - streamul urmând a fi disponibil atât pentru utilizatorii de terminale iOS, Mac, dar și pentru cei care dețin un Apple TV sau un computer ce rulează sistemul de operare Windows. Mai jos aveți detalii despre modalitatea în care puteți accesa streamul live pentru fiecare platformă în parte:

  • iOS - folosind browser-ul Safari
  • Mac - folosind unul dintre browserele Safari, Chrome sau Firefox
  • Windows - folosind unul dintre browserele Chrome, Firefox sau Edge
  • Appe TV - folosind aplicația Apple TV

În cadrul acestui eveniment sunt așteptate modelele succesor pentru iPad Pro 10.5 și iPad Pro 12.9, tablete ce vor face trecerea la un nou design. Din randările ce s-au perindat online în ultima vreme am aflat că butonul home Touch ID dispare, asta pentru că marginile din jurul ecranului au fost reduse serios și pentru că primim de această dată soluția Face ID.

Tabletele vor avea procesorul Apple A12X Bionic la bord, 4 GB de RAM și variante cu până la 512 GB de stocare. De asemenea, este ca și confirmat faptul că primim port USB-C în loc de port Lightning. Puteți urmări evenimentul începând cu ora 16:00 prin accesarea site-ului apple.com de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×