OnePlus va prezenta un prototip al primului său smartphone 5G în cadrul evenimentului de la MWC

772 ori
<b>OnePlus va prezenta un prototip al primului său smartphone 5G în cadrul evenimentului de la MWC</b>Deși speculam pe seama faptului că în cadrul evenimentului programat de OnePlus în Barcelona cu ocazia MWC 2019 vom vedea un prototip al lui OnePlus 7, iată că de fapt la fața locului va fi prezentat un prototip pentru primul

Deși speculam pe seama faptului că în cadrul evenimentului programat de OnePlus în Barcelona cu ocazia MWC 2019 vom vedea un prototip al lui OnePlus 7, iată că de fapt la fața locului va fi prezentat un prototip pentru primul smartphone 5G al companiei. Știm deja că firma chineză nu are un stand închiriat la târgul de tehnologie, astfel că cel mai probabil va fi cazul unui eveniment ad-hoc în afara MWC.

Astăzi aflăm că OnePlus ar fi confirmat faptul că într-adevăr evenimentul din Barcelona va consta în prezentarea unui prototip de smartphone 5G și că participanții vor descoperi posibilitățile oferite de 5G în materie de comunicare, conectare și gaming. Device-ul ar putea debuta în a doua parte a anului cu procesor Snapdragon 855 la bord și 8 sau 10 GB RAM.

Se vorbește și despre un preț cu 200 sau chiar 300 dolari mai mare decât actualul flagship al companiei, OnePlus ajungând astfel să ofere pe piață device-uri la prețuri piperate precum rivalii mari din domeniu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×