Presupuse fotografii ale lui OnePlus 6T ajung pe web, dezvăluind decupajul în stil "picătură de apă"

2.385 ori
<b>Presupuse fotografii ale lui OnePlus 6T ajung pe web, dezvăluind decupajul în stil "picătură de apă"</b>La scurt timp de la aflarea veștii că smartphone-ul OnePlus 6T urmează a debuta oficial pe data de 17 octombrie iată că în mediul online ajung și fotografii reale cu acest dispozitiv. Ce-i drept imaginile trezesc o urmă de îndoială prin prisma

Imediat după aflarea veștii că lansarea lui OnePlus 6T este programată pentru data de 17 octombrie avem ocazia să vedem și presupuse fotografii cu noul flagship. Aceste materiale provin bineînțeles din China și ne prezintă un phablet cu ecran generos ce dispune de noul decupaj în stil "picătură de apă" în zona superioară, un element care începe a fi din ce în ce mai popular printre producătorii de telefoane.

OnePlus 6T

Observăm și faptul că telefonul are scanner de amprente integrat în ecran și că data de 17 octombrie apare din nou menționată. Privind asupra fotografiei cu numărul 2 apar câteva elemente ce par a sugera că telefonul pe care îl vedem în cazul de față nu este noul flagship OnePlus, ci de fapt Oppo R17 Pro având ca wallpaper teaser-ul de ieri OnePlus.

OnePlus 6T

Nivelul bateriei din partea de sus este diferit de cel de 80% indicat în zona centrală și pe deasupra butoanele de volum sunt separate și nu unite precum se întâmplă de regulă pe un flagship OnePlus. Lipsește și slider-ul mute de aici, iar pentru a face poza mai credibilă se folosește un cablu de încărcare OnePlus, sugerând că ar fi într-adevăr modelul 6T.

Chiar și așa, putem considera fotografiile de astăzi drept o scăpare interesantă - asta pentru că știm deja faptul că OnePlus 6T va fi bazat pe modelul Oppo R17 Pro, împrumutând 90% din design cu mici diferențe în zona spate. Acestea fiind spuse, așteptăm în săptămânile ce urmează leak-uri mai consistente și poate mai credibile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×