OnePlus 6T are lansarea mutată mai devreme de frica evenimentului Apple; Vine pe 29 octombrie

1.973 ori
<b>OnePlus 6T are lansarea mutată mai devreme de frica evenimentului Apple; Vine pe 29 octombrie</b>Un lucru neașteptat s-a petrecut ieri seară în scena tech, moment în care am descoperit că OnePlus a luat decizia de a muta data lansării lui OnePlus 6T de pe 30 octombrie pe 29 octombrie, asta de frica Apple care are la rândul său o conferință

Am trăit să o vedem şi pe asta! OnePlus a decis să îşi mute lansarea flagshipului de toamnă mai devreme, de frica hype-ului Apple. Într-o postare a CEO-ului Pete Lau, compania a explicat că nu vrea să i se fure strălucirea prin evenimentul anunţat recent de Apple pentru 30 octombrie.

După cum probabil aţi auzit firma din Cupertino ar urma să prezinte iPad-uri şi Mac-uri noi la New York la final de lună, pe 30. OnePlus programase de ceva vreme un eveniment fix în acelaşi oraş şi fix în aceeaşi zi. Pete Lau a postat pe forumul oficial OnePlus că acum OnePlus 6T va sosi pe 29 octombrie, deci într-o zi de luni. E interesantă modestia abordării companiei chineze, care încă se consideră un mic startup, deşi în câteva naţiuni destul de mari de pe glob vinde mai bine decât Samsung chiar.

Pete Lau a promis banii înapoi pentru cei care au cumpărat bilete la evenimentul de pe 30 octombrie. Chiar şi plăți pentru bilete de avion sau rezervări la hotel au fost promise. În ultima săptămână am aflat că OnePlus 6T va avea un mod special de captură low light Night Mode şi am aflat şi că terminalul ar putea să ajungă în România prin Vodafone. OnePlus a încheiat un contract cu acest operator la nivel european.

Mai aşteptăm pe handset şi un UI complet nou, cu sistem de navigare prin gesturi îmbunătăţit. Cum vi se pare decizia OnePlus de a muta evenimentul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×