Cum sa ai o memorie de 32GB pe HTC-ul tau

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.466 ori
<b>Cum sa ai o memorie de 32GB pe HTC-ul tau</b>Puteti fie sa asteptati pana in 2010, cand cardurile microSD de 32GB isi vor face aparitia pe piata, fie sa procedati ca hackerul 510Jungleboy, care si-a modificat terminalul HTC Touch Pro. Este vorba despre customizarea carcasei acestui handset, prin...

Puteti fie sa asteptati pana in 2010, cand cardurile microSD de 32GB isi vor face aparitia pe piata, fie sa procedati ca hackerul 510Jungleboy, care si-a modificat terminalul HTC Touch Pro.

Este vorba despre customizarea carcasei acestui handset, prin crearea unei fante in ea. Nu veti regreta aceasta modificare, deoarece carcasele sunt destul de ieftine, iar customizarea va folosi un SD to microSD extender card. Astfel, veti putea folosi relativ ieftinele carduri SD pe terminalul dumneavoastra HTC, prin intermediul acestui mecanism.

MicrosSD

In plus, sistemul de operare nu se va opune acestei modificari, recunoscand extensia de memorie imediat. Pana acum valoarea maxima de memorie a cardurilor SDHC a fost de 32GB, deci banuim ca vom avea nevoie de un nou standard in curand, si poate si de un nou hack pentru terminalele cu slot microSD.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×