Nokia Maps primeste un upgrade de proportii

1.381 ori
<b>Nokia Maps primeste un upgrade de proportii</b>Pe langa super-telefonul Nokia N97, compania finlandeza a lansat ieri in cadrul Nokia World 2008 si noua versiune a lui Nokia Maps, care acum integreaza si serviciul Ovi. Acesta este primul serviciu care permite utilizatorilor sa isi planifice din timp...

Pe langa super-telefonul Nokia N97, compania finlandeza a lansat ieri in cadrul Nokia World 2008 si noua versiune a lui Nokia Maps, care acum integreaza si serviciul Ovi.

Acesta este primul serviciu care permite utilizatorilor sa isi planifice din timp excursiile pe PC, sincronizandu-si apoi planurile cu telefonul mobil. Noua versiune a softului navigational va oferi imagini aeriene de inalta rezolutie, repere 3D pentru 216 orase si harti ale diferitelor puncte de interes plus o marcare a rutelor pentru soferi.

Noul Nokia Maps ofera si acces la informatii in timp real, in genul alertelor in legatura cu camerele de pe sosea si tot soiul de alte informatii legate de trafic pentru un anumit numar de tari. Turistii vor beneficia si de un ghid electronic integrat in softul Nokia, care le va oferi informatii despre evenimentele locale si filmele din peste 450 de destinatii. Navigarea pietonala a fost de asemenea imbunatatita si acum ramane doar sa vedem Nokia Maps in actiune.

Puteti descarca noua sa versiune de aici.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×